Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu

Telefon : Santral 258 213 7360
Belgegeçer : 258 213 7360 (Müdür)
WEB https://okulyapyasderilk.meb.k12.tr
Adres : Kınıklı Mah. Hüseyin Yılmaz Cad. No.39 20075 PAMUKKALE DENİZLİ
VİZYON : Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan öğrencileri ülkesine ve ailesine faydalı yurttaşlar yetiştiren, öğrencilerin çoğuna meslek kazandırabilen, okul öncesi eğitim ve ilkokul sonrası okullaşma oranında %100´e ulaşan bir okul olmak.
MİSYON : Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak, öğrencilerimizi üst eğitim kurumlarına yeterli bilgi ve beceriyi kazanmış olarak gönderebilmek.
BAŞARILAR : 2012-2013 Yıldız Erkekler Futbol Denizli İl birinciliği

Kütüphane Kitap Sayısı :2035